Office in Ruse:Офис Русе: +359 894 641 303 office@bit-bg.com

За нас

Повече за нас

Фирмата е основана през 1989 г. от Валери Йорданов Йорданов – управител – специалист със стаж в мебелната технология и производство и неговият баща, дългогодишен майстор мебелист. През всички години на съществуването й до днес, фирмата успешно съвместява усвояването на нови технологии и авангардни методи и опита, натрупан при контакта и работата с клиентите.

Основна дейност

Основното производство на фирмата е насочено към корпусна, нетапицирана мебел, за обзавеждане на жилища, офиси, търговски обекти и хотели. Характерно е това, че в нашата фирма се изпълняват главно индивидуални проекти, като се работи с всеки клиент по проектирането им до постигане на оптимален резултат. След изработването на мебелите същите се транспортират с превоз на фирмата и монтират от нейни служители.

Оборудване и материали

През всички години на съществуване на фирмата, управителят е работил по нейното развитие изключително в посока повишаване качеството на произвежданите изделия, като са закупени нови, модерни машини: циркуляри “Лазари”; пробивни машини “Блум” и „Грас” , кантослепваща машина “Чехиса” и професионален набор от ръчни и ел. инструменти на реномирирани фирми: “Бош”, “Хилти” и др. Използват се български и вносни материали: ПДЧ, ПВЦ кантове – 1; 2 и 3 мм, МДФ профили, термоустойчиви плотове, стъкло, метал, аксесоари за кухненска мебел и гардероби на водещи производители в този бранш.

Производствена база

Фирмата разполага със собствен офис с мострена площ в централната част на град Русе, а от 2002 година – със собствена производствена база, разположена на 1000 кв.м. застроена площ на парцел от 1500 кв.м. в Западна промишлена зона на гр. Русе. В нея са изпълнени всички технологични изисквания и осигурени оптимални условия за труд и пребиваване на работниците.
Транспортирането на продукцията до клиентите се извършва със собствен превоз, обезпечен от малък автопарк.

Развитие

През последните години фирмата успешно работи с офиси – представители във Велико Търново и София, като се изпълняват поръчки и в цялата страна.
При тези обстоятелства и изполвайки възможностите за реклама в местните медии и национални специализирани каталози, нашата фирма е изградила авторитет сред сродните фирми и фирмите доставчици на материали и инструменти и спечелила популярност сред потребителите.